Gratis servicestoelen voor ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Gratis servicestoelen en tevreden bezoekers

Wilt u als ziekenhuis ook gebruikmaken van onze unieke hoge kwaliteit servicestoelen? Dat kan. Door middel van de advertenties op de zijkanten van de servicestoelen kunnen wij onze dienstverlening gratis aanbieden!

De servicestoelen zijn eenvoudig nestbaar op een centraal punt in het ziekenhuis; herkenbaar, bereikbaar en beschikbaar voor uw bezoekers. Dankzij het muntsysteem zetten bezoekers de stoel netjes in de rij terug na hun bezoek. Door deze vorm zullen bezoekers een positief gevoel overhouden van aangeboden mobiliteit en gemak.

De servicestoelen worden door Vitrina 10 jaar lang in bruikleen aangeboden in uw eigen gewenste RAL-kleur. Uiteraard inspecteren we deze grondig, vier keer per jaar. Een unieke oplossing met een maatschappelijk verantwoord en klantvriendelijke voorziening!

Ondernemers die bij de zorg passen

Vitrina laat niet zonder meer iedereen als adverteerder toe op de unieke servicestoel. Vitrina ziet er strikt op toe dat de organisaties die naam en logo en diensten of producten aanbieden passen bij uw organisatie. Alle adverteerders worden bovendien voor plaatsing ter goedkeuring aan het deelnemende ziekenhuis voorgelegd. Op deze manier is er altijd de juiste match tussen adverteerder en ziekenhuis!

Deelnemende partners

Gratis servicestoelen voor ziekenhuizen.

Ook gratis servicestoelen in uw ziekenhuis?

Bent u door onze unieke en exclusieve propositie enthousiast geworden? Neem dan snel contact op. Onze organisatie is groots maar werkt met korte lijnen. Daardoor kunnen we snel ter zake komen en spoedig onze unieke servicestoel ter ondersteuning aanbieden!