Gratis servicestoelen voor ziekenhuizen

Adverteerders

Reclame die beweegt

Duizenden mensen maken dagelijks gebruik van onze unieke servicestoelen in meer dan 85% van de ziekenhuizen. Grote kans dat u ze al eens gezien of gebruikt heeft. Er is advertentieruimte gereserveerd op beide zijden van de servicestoel en is niet te missen. Door uw advertentie maakt u de mobiliteit in ziekenhuizen mogelijk.

Adverteren in ziekenhuizen is uniek; er zijn weinig tot geen mogelijkheden. Door haar jarenlange ervaring heeft Vitrina het recht om in ruim 85% van de ziekenhuizen dit wel te mogen; een zeer exclusieve propositie.

Sympathiek Adverteren

Uniek en exclusief adverteren in de zorg? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid! Word sponsor van een servicestoel bij een ziekenhuis bij u in de buurt en laat uw maatschappelijk hart tot uiting komen.

U wekt op deze unieke manier van adverteren ook de sympathie bij uw klanten. Bewust en onbewust zullen zij bij het zien van uw servicestoel in het ziekenhuis een positief gevoel overhouden aan uw bedrijf. Met de door ons geleverde mediakit kunt u tevens actief op uw eigen locatie laten zien dat u sponsor bent van een servicestoel in het ziekenhuis. Een prachtige manier om uw klanten te tonen dat u hart hebt voor de zorg, voor uw klanten.

(Online) Zichtbaarheid

Natuurlijk wilt u kenbaar maken dat u sponsor bent van deze unieke servicestoelen. U ontvangt bij aanvang van de samenwerking een mediakit, waarmee u aan uw klanten kunt laten zien dat u positief bijdraagt aan de zorg in Nederland. Op deze manier verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid in een ziekenhuis, maar ook op uw eigen locatie.

Cijfers

Meer dan 2000 unieke servicestoelen zijn door Vitrina in beheer bij meer dan 85% van de ziekenhuizen in Nederland en België.

Bezoekers van ziekenhuizen komen voor verschillende redenen. Het zijn niet alleen patiënten, maar ook de begeleider of het bezoek van patiënten begeven zich in en rondom de faciliteiten van het ziekenhuis. Als we het gemiddeld aantal ziekenhuisbedden en poliklinische bezoeken per jaar in Nederland bij elkaar optellen, leert ons dat er ruim 120 tot 180 miljoen paar ogen in het ziekenhuis zijn. Daarnaast leren we, dat mede door de lange wachttijden in ziekenhuizen, de advertenties gemiddeld meer dan 5 minuten langer worden gezien dan andere vluchtige buitenreclame. Tel daarbij op dat er geen concurrentie is. Dat maakt adverteren via Vitrina tot een unieke kans en een indrukwekkend bereik.
0 k
Contactmomenten per dag
0
Miljoen contactmomenten per maand
0 +
Servicestoelen in beheer
0 +
Adverteerders met één of meerdere stoelen
0
Jaar partner in de zorg

Deze cijfers zijn samengesteld op basis van de gemiddelde bezoekersaantallen van een middelgroot ziekenhuis in Nederland, gebaseerd op aannames van het Ministerie van Gezondheid en Zorg.

Reserveer een Stoel

Enthousiast geworden en meer weten over adverteren op onze unieke servicestoelen?
Neem dan snel contact op, kijken we samen naar de mogelijkheden.